وقایع کشورهای عربی همه جهان را درگیر خود کرده است و شک و شبهههای مختلفی در اذهان عمومی بوجود آمده که چگونه این وقایع در حال شکلگیری میباشد.
اما در حالیکه بعد از وقایع تونس، لیبی و مصر اوضاع عربستان و بحرین در وضعیت وخیمی قرار دارد و در حالیکه عربستان خود دچار جنگ داخلی شده است اما با فشار غرب و رژیم اشغالگر صهیونیستی ارتش خود را برای کشتار مردم مظلوم بحرین اعزام کرده است اما رسانههای جهان هماکنون چشم خود را بر روی وقایع عربستان و بحرین بستهاند و خود را معطوف به حرکتهای مشوک خودساخته در سوریه کردهاند.
نکته مهم و غیر قابل چشمپوشی تلاشهای منافقانه ترکیه و کمکهای مالی، تسلیحاتی قطر و عربستان، سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل، حتی اردن در وقایع سوریه می توان نام برد.
بدون شک جبههی سوریه نقش بیبدیلی در حمایت از مقاومت در منطقه داشته و دارد که بیشترین ضرر را از این حمایتها، دولت جعلی و جنایتکار اسرائیل که ذات و تنها راه ادامه حیات ننگینش با قتل و آدمکشی میسر میگردد را متحمل گردیده است. | + ادامه مطلب
نظر بدهید |
یک پژوهشگر هلندی اعلام کرد، منافقین پس از انتقال فرزندان اعضای این باند از عراق به اروپا، از این کودکان به عنوان مهرههایی برای سوء استفاده مالی استفاده کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به گفته یودیت نیورینک، برخی کودکان اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین که در سال 1991 به دستور سرکرده این گروهک از پدران و مادران خود جدا شده و به اروپا فرستاده شدند با افشای مناسبات این فرقه اعلام کردند که به دستور سرکرده منافقین از وجود آنها برای گدایی در خیابانهای آلمان استفاده شده است.
بر اساس این گزارش، تعداد زیادی از این کودکان که در ساختمانهای متعلق به منافقین نگهداری میشدند، هر روز مجبور بودند در خیابانهای آلمان از مردم این کشور گدایی کنند و در صورتی میتوانستند به محل نگهداری خود بازگردند که رقمی بین 130 تا 260 مارک از مردم گدایی کرده باشند. در ادامه این گزارش آمده است: در فاصل زمانی کوتاهی، سرکرده منافقین از همین راه 12 میلیون مارک عواید گدایی از مردم آلمان را صرف امور تروریستی فرقهاش کرد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، بعد از سال 1991 سرکرده گروهک منافقین تداوم نقش خانواده را در فرقهاش مخرب اعلام کرد و با جدا کردن اجباری فرزندان اعضای گروهک از خانوادههایشان، آنها را راهی اروپا و آمریکا کرده و در ساختمانهای اجارهای نگهداری کرد، اما با افشای رسواییهای گسترده در خصوص سوء استفاده از کودکان در این فرقه، دولت آلمان تمام خانههای محل نگهداری کودکان را به دلیل کلاهبرداری و سوء استفاده، در سال 2001 تعطیل کرد.
علمای الازهر با انتشار بیانیه ای ضمن محکومیت کشتار دسته جمعی مسلمانان در کشور میانمار در میان سکوت مجامع جهانی خواستار مقابله شدید با حکومت میانمار و محاصره سفارتهای این کشور در تمامی دنیا شدند.
در این بیانیه سران الازهر از علما و سران و روسای جمهور کشورها خواسته اند تا هر چه زودتر موضع خود را در خصوص این جنایتها اعلام کنند.
علمای الازهر در بیانیه مذکور همچنین از تمامی سازمانهای حقوق بشری خواسته اند تا تمامی سفارتهای میانمار در کشورهای مختلف را محاصره کنند تا خداوند در دل آنان ترس و وحشت بیفکند و آنان از این اقدامات خود دست بکشند.
گزارشهای موجود از به آتش کشیدن دهها روستا و قتل عام هزاران تن از مسلمانان در اقلیم آراکان در غرب میانمار به دست بودایی ها با کمک حکومت این کشور حکایت دارد به گونه ای که در این مناطق به هزاران زن و دختر تجاوز و صدها مسجد و مدرسه نیز به آتش کشیده شده است، این در حالی است که آمار مفقودین نیز روز به روز در حال افزایش است و بودایی ها هولناک ترین و وحشیانه ترین اقدامات را علیه آنان صورت می دهند.
منابع نزدیک به دولت عراق گفتند که دو هزار نفر از مجموع سه هزار نفر عناصر گروهک تروریستی منافقین از اردوگاه اشرف به بغداد منتقل شدهاند.برخی از کشورهای اروپایی آمادگی خود را برای پذیرش تعدادی از عناصر گروهک تروریستی منافقین در خاک خود ابراز داشتهاند.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، منافقین با وضعیتی سخت رو به رو هستند و اکثر آنها از پادگان اشرف خارج شدهاند. این در حالی است که سران منافقین همچنان به سختگیری های خود علیه افراد باقیمانده گروهک خود ادامه می دهند.
بسیاری از اعضای منافقین به صورتی غیر اختیاری همچنان به عنوان مهره های مسعود رجوی و مریم قجر عضدانلو مشغول فعالیت هستند .روند انتقال عناصر گروهک تروریستی منافقین از اردوگاه اشرف در استان دیالی به یک اردوگاه در شهر بغداد به عنوان مقدمهای برای اخراج نهایی آنها از عراق بی وقفه در جریان است. | + ادامه مطلب
نشریه نقد کتاب لندن (London Review of Books) اخیرا مقاله ای به قلم "اوون بنت جونز" در مورد سازمان منافقین (موسوم به مجاهدین خلق ایران) به چاپ رسانیده است که به ماهیت تروریستی گذشته و حال آن ها اشاره دارد و تلاش دولت اوباما برای خارج ساختن نام آن ها از لیست گروه های تروریستی را به باد انتقاد می گیرد.
فرارو- نشریه نقد کتاب لندن (London Review of Books) اخیرا مقاله ای به قلم "اوون بنت جونز" در مورد سازمان منافقین (موسوم به مجاهدین خلق ایران) به چاپ رسانیده است که به ماهیت تروریستی گذشته و حال آن ها اشاره دارد و تلاش دولت اوباما برای خارج ساختن نام آن ها از لیست گروه های تروریستی را به باد انتقاد می گیرد. در این مقاله، رویکرد سیاسی دولت امریکا در حمایت از منافقین به منظور کمک آن ها به رویای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران ، زیر سوال رفته است.
سرویس بین الملل فرارو متن کامل این مقاله تحلیلی را به منظور تابانیدن نور بیشتر بر زوایای پنهان رابطه امریکا با این گروهک تروریستی منتشر می نماید. بخوانید:
سرگذشت سازمان مجاهدین خلق ایران(منافقین) می تواند روایت تبدیل شدن یک دشمن جان سخت به یک متحد عزیز برای ایالات متحده امریکا باشد. مجاهدین، به عنوان یک سازمان تروریستی، اکنون کارزار گسترده ای را برای خروج از لیست سازمانهای حامی تروریسم در امریکا براه انداخته اند. زمانی که مجاهدین از لیست سازمانهای تروریستی خارج شوند آنها نه تنها به محبوب ترین گروه اپوزیسیون ایرانی نزد کنگره امریکا بدل خواهند شد که از بودجه های آن نیز بهره خواهند برد. | + ادامه مطلب
شهر چغادک واقع دراستان بوشهر در تاریخ پرفراز و نشیب خود نشان داده است که در تعیین سرنوشت کشور و استان بوشهر نقش مهم و اساسی داشته است و با توجه به موقعیت استراتژیک و سوق الجیشی آن، محل مناسبی برای رونق اقتصادی و سیاسی بوده است و چغادک به دلیل اینکه در مسیر راه اصلی بوشهر، شیراز و بندرعباس قرار دارد و به دلیل وجود تپههای متعدد و محل مناسب برای جنگ مثل (سربس چغادک) از بعد نظامی هم حائز اهمیت بوده است.
در جنگ جهانی اول در پی هجوم استعمارگران انگلیسی به خاک کشومان که بی رحمانه کشور و استان بوشهر را مورد تاخت و تاز قرار داده و خیلی از اهالی منطقه جنوب را به خاک و خون کشیدند و اموال و آثار تاریخی را به تاراج بردند، شاهد ایثارگری و فداکاری دلیرمردان و فرماندهانی همچون: آقا بهمنیار چغادکی، شیخ حسین خان چاهکوتاهی، سلطان احمدخان اخگر، زائر خضرخان تنگستانی، محمدخان غضنفر السلطنه برازجانی، ویلهام واسموس آلمانی درچغادک بودیم که همنوا و همگام با سردار منطقه جنوب "شهید رئیسعلی دلواری" درصحنه و خط مقدم نبرد جنگ جهانی اول در چغادک جانانه جنگیدند و در این صحنه کارزار مردم شریف و در صحنه چغادک به جهت بیرون راندن متخاصمان و دفاع از ناموس خود در برابر اجانب و اعتلای کشورشان از جان و مال و کاشانه خود دریغ نکردند و با به اسارت گرفتن 4 نفر از اهالی چغادک و شکنجه آنها توسط انگلیسیها به نامهای؛ آقا بهمنیار چغادکی، غلامحسن دوانی، زائراسماعیل اسماعیلی، عبدالحسن دشتی و به شهادت رسیدن 3 نفر از اهالی چغادک به نامهای؛ شیخ صالح (صالح غریب)، حاج علی دشتی (حاج علی غلام رضا) و آقا حیدرچغادکی باز هم تسلیم خواستههای متجاوزان نشدند.
| + ادامه مطلب
او در این گزارش با اشاره به انهدام روحیه ارتش آمریکا تصریح میکند که بحران تجاوز، خودکشی و درگیری میان نیروهای مرد و زن ارتش آمریکا تبدیل به یک معضل اساسی شده است. معضلی که آگویلار از آن با عنوان یک جنگ پنهان یاد میکند در حالی گریبان ارتش آمریکا را گرفته است که به گواه اسناد منتشر شده رسمی در آمریکا؛ سربازان آمریکایی بیش از آنکه در جنگها کشته شوند به دلیل خودکشی کشته میشوند. معضلی که البته در گزارش آگویلار نیز به علت وقوع آن اشاره میکند. این گزارش با عنوان «تجاوز نظامی، جنگ نامرئی» در حالی منتشر شده است که نیویورک تایمز روز گذشته در خبری از اعزام گسترده نیرو توسط آمریکاییها به خلیج فارس خبر داد. نیروهایی که به گفته تایمز شاید قرار است در صورت بسته شدن تنگه هرمز وارد یک جنگ احتمالی شوند. | + ادامه مطلب
به گزارش جهان به نقل از مشرق«رز آگویلار» در گزارشی که توسط شبکه الجزیره منتشر شد از جنگی پنهان به نام تجاوز جنسی و خودکشی نام میبرد که ارتش آمریکا به شدت با آن درگیر است.
اوایل هفته گذشته(18/4/91) حمله وحشیانه نیروهای امنیتی عربستان به «شیخ نمر باقرالنمر» روحانی برجسته شیعه این کشور که منجر به جراحت و دستگیری وی شد، شعله های خشم مردم استان الشرقیه را علیه رژیم آل سعود برافروخت. هزاران نفر از اهالی مناطق القطیف، الاحساء، ظهران، العسیر، نجران و ... در اعتراض به دستگیری شیخ نمرالنمر دست به تظاهرات گسترده زدند. در جریان این تظاهرات بیش از 20 نفر از اهالی منطقه الشرقیه به دلیل درگیری با مأموران امنیتی عربستان شهید و زخمی شدند. خبر ناآرامی های مناطق شرق عربستان که بازتاب های زیادی را در برخی رسانه های آزاد دنیا و کشورمان به دنبال داشت، نشان داد عربستانی که در طول 16 ماه گذشته از رهگذر ارسال سلاح های پیشرفته و کمک مالی به تروریست ها در سوریه نقش کاملاً تخریبی در این کشور ایفا می کرد، اینک خود گرفتار خشم مردمش شده است.
همزمان با اوج گیری تظاهرات در منطقه الشرقیه، رئیس سازمان سیا برای رایزنی با مقامات سعودی در سفری عاجل و کوتاه، وارد ریاض شد و ضمن دیدار با پادشاه عربستان در جده، مسئولان امنیتی این کشور را درخصوص چگونگی برخورد با معترضان توجیه کرد. برخی از منابع دیپلماتیک فاش کردند که دستگیری این روحانی شیعه با چراغ سبز آمریکایی ها انجام شده است، اما آنها به شدت نگران تبعات آن هستند؛ از این رو، بسیاری از رسانه ها و تحلیلگران، علت سفر پترائوس را نگرانی شدید کاخ سفید از اوضاع عربستان در پارادایم بیداری اسلامی به وقوع پیوسته در منطقه می دانند. چندی پیش «هنری کیسینجر» کهنه سیاستمدار آمریکایی که نظراتش هنوز برای کاخ سفیدنشینان معتبر است، با توجه به تداوم انقلاب مردم بحرین، از سرایت آن به عربستان ابراز نگرانی کرده و به غرب در این خصوص هشدار داده بود. به راستی آمریکا نگران چیست؟ | + ادامه مطلب
خاورمیانه، جهنمی برای آمریکا»عنوان سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی است که در آن میخوانید؛شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزبالله در سخنانی در یک مراسم فرهنگی در جنوب لبنان اعلام کرد: یک جریان آمریکایی خطرناک قصد دارد منطقه را از خلیج فارس تا اقیانوس اطلس به آتش بکشد چرا که این جریان عقیده دارد خاورمیانه منطقه تحت نفوذ آمریکا و اسرائیل است.
معاون دبیر کل حزبالله لبنان، با اشاره به سخنان اخیر جان مک کین سناتور آمریکایی که خواستار دخالت نظامی در سوریه شده است گفت: سخنان سناتور آمریکایی که خواستار حمله نظامی به سوریه شده و مخالفتش با حل و فصل سیاسی مسأله سوریه نیز در راستای همین جریان قرار دارد.
سخنان شیخ نعیم قاسم با اظهارات هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به ژاپن که سوریه را به حمله فاجعه بار تهدید کرد همزمان شد و این احتمال را تقویت کرد که آمریکا درصدد به آتش کشیدن منطقه است. براساس گزارش خبرگزاری "رویترز" از توکیو "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه ضمن اشاره به اینکه نیروهای مخالف سوریه درحال رشد مؤثرتر هستند، اعلام کرد هرچه زودتر خشونتهای این کشور به پایان برسد، احتمال مستثنی شدن دولت سوریه از یک "حمله فاجعه بار" بیشتر خواهد بود. حساسیت سخنان هیلاری کلینتون بیشتر از این جهت است که وی هفته گذشته در اجلاس پاریس نیز روسیه و چین را تهدید کرد که باید هزینه حمایت از نظام سوریه را بپردازند. | + ادامه مطلب
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست با بیان اینکه ایران با تحریم مجبور به امتیازدهی نمی شود نوشت: این غرب است که باید به ایران امتیاز دهد.
مایکل سین مدیر مؤسسه واشنگتن برای سیاست های خاور نزدیک و یکی از مشاوران اسبق امور خاورمیانه در شورای امنیت ملی آمریکا در مقاله ای که واشنگتن پست آنرا منتشر کرد نوشت: سیاستگذاران غربی امیدوارند تا تحریم ها اثرات خود را به صورت کامل نشان دهد و ایران با آمادگی اعطای امتیاز بر سر برنامه هسته ای به سر میز مذاکره برگردد.
سین با تأکید بر این که راهکار تحریم هرگز جواب نخواهد داد تصریح کرد: شواهد نشان می دهند که اثرات تحریم ها بر صادرات نفتی ایران با گذشت زمان افزایش نخواهد یافت. تحلیلگر واشنگتن پست ادامه داد: با آنکه تحریم ها، صادرات نفت ایران را کاهش داده است اما میزان این کاهش بسیار ضعیف است چرا که ایران کماکان یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت به حساب می آید. مایکل سین نوشت: هیچ عاملی نشان نمی دهد که تحریم ها برنامه هسته ای ایران را متوقف کرده باشد چون ایران سریع تر از قبل در حال غنی سازی اورانیوم است. | + ادامه مطلب